A jelenlegi állami nyugdíjrendszer nem áll stabil lábakon: egyre több a nyugdíjas és egyre kevesebben vannak azok, akik nyugdíjjárulékot fizetnek és még kevesebben azok, akik 10-20 év múlva belépnek a munkaerő piacra kitermelni a mi nyugdíjunkat.

Sokaknak egyszerűen nem lesz elég az, amit az állami nyugellátás biztosít majd. (már most sem elég és ez csak rosszabb lesz)

A KATA adózó sok százezer egyéni vállalkozó akiknek a nettó fizetése most 51.880 forint, a nyugdíja ennek csak egy része lesz.
A minimál béren vagy még rosszabb, csak négy órába bejelenteteknek sem biztató a kilátásuk.

A megoldást viszont nem nyugdíjas korunkban kell keresni!

Már a jelenben fel kell készülni erre az időszakra. De milyen pénzügyi megoldások vannak?
Segítünk választani!

A nyugdíjcélú megtakarításunkkal nem csak az öreg, gyenge önmagunknak segítünk. Hanem a hozzátartozóinkat is segítjük vele, hiszen nagy terhet veszünk le a vállukról, ha meg tudjuk magunknak teremteni az anyagi biztonságot a nyugdíjas éveinkre. Nem biztos, hogy ha a gyerekek kirepülnek, akkor könnyebb lesz félretennünk.

Ha elgondolkoztál már azon, hogyan fogod öreg korodban fizetni a számláidat, az orvosi kiadásodat, az otthonod karbantartását.
Lesz az unokádnak ajándék a karácsonyfa alatt, el tudod majd vinni nyaralni?
Várhatóan a jelenlegi fizetésed alig több mint fele lesz elérhető számodra nyugdíjként. Elég lesz?

Tapasztalatból mondom, ezeket az aggályokat teljesen feloldja, ha van hosszútávú megtakarításod. Sokféle megoldás van (több, mint most gondolod), a kínálatban pedig bővelkedik a piac. Segítek választani, mert így tényleg biztonságban tudod magad érezni, mert tudod, hogy a legjobbat választottad, nem a legkézenfekvőbbet.

Segítek megtalálni a legjobbat, keress bizalommal, akár Facebook Messengeren is.

(Ne feledd, a konzultáció nálam ingyenes és nem, nem fogod azt érezni a beszélgetés után, hogy lehúztalak. Tényleg ingyenes, én tanácsadó vagyok, nem értékesítő. Fontos különbség!)

Kezd el nyugdíjcélú megtakarításaid minél hamarabb!