Bemutatkozó

Legyen a THM csapata az Ön független pénzügyi Tanácsadója

A célunk, hogy önnek könnyebb legyen!

2005-ben kezdtem, foglalkozni jelzálog hitelezéssel, előtte vendéglátást tanultam 12 évig és dolgoztam benne. Mivel még étterem vezetőként sem láttam azt, hogy ezt nyugdíjas koromig lehet csinálni, hétvégén, ünnepnapokon és igazából minden nap 16 óra munkával.
– a napi 16 óra munkát nem sikerült elhagyni 🙂 –  


Akkor kezdtem, amikor még a fodrásznál is lehetett hitelkérelmet beadni, a szakmai tudás még nem volt feltétel. Azután a válság ezeket elmosta, a felügyelet szigorított és végzettséghez kötötte a közvetítők munkáját.

Hatósági vizsgát kell tenni, de azt se tehet mindenki csak ha előzetes tanulmányai megfelelőek. Felelősségbiztosítással kell rendelkezni, ha esetleg hibáznánk a munkánk során és próbavásárlásokat végez a Magyar Nemzeti Bank mint felügyelet – ezeken is jól vizsgáztam-, valamint egyéb szigorítások történtek, nagyon helyesen.

Nekem megvan a hatósági független vizsgám és engedélyem (42369888) pénzügyi termékek értékesítéséhez.
Valamint független biztosításközvetítői, alkuszi engedéllyel (112090465389) is rendelkezem.
A befektetési üzletágunkhoz szükség volt az értékpapír jogi vizsgára is, azt a képzést is elvégeztem.

De ezek sokat nem érnek, ha a tudást nem arra használjuk, hogy kritikusan vizsgáljuk a bankok, biztosítók, pénztárak termékkínálatát és az ügyfelek élethelyzethez a leginkább passzolót adjuk.   

A munkámban két dolgot nagyon szeretek, a nyomozást a legjobb megoldás megtalálása után és a szuper embereket akiket megismerhetek.
Volt már ügyfelem, bank gazdasági igazgatója, TV személyiség, zenész, énekes, orvosok, ügyvédek. Jövő megoldását építő programozók. Szuper vállalkozók, akik csoda dolgokat csinálnak.

Munkám első években a jelzálog hitelezés volt, ehhez jól jött, hogy előtte foglalkoztam ingatlan közvetítéssel és megszereztem hozzá az ingatlan értékbecslői végzettséget is. Mai napig is segíti az ingatlan fedezetek előzetes felmérését.

Az ügyfeleink szerették volna, ha segítek megkötni az új házuk kötelező lakásbiztosítását is.
így elindult a biztosításközvetítés is a cégen belül. Szép lassan az évek során a visszatérő ügyfelek szerették volna, ha segítek a megtakarításokban is, így folyamatosan bővült a termékpaletta.
Ezért fejlesztettünk és ma  is sokat fejlesztünk.
Ma már szinte nincs olyan családom belül előforduló pénzügyi megoldás amibe ne tudnánk segíteni.

Elmúlt 13 év során főleg függetlenként dolgoztam, egyszer adtam be a derekam és egy pénzintézet területi irodáját vezettem 3 évig. De többet nem fogom csinálni, ha az ügyfeleim engedik. 🙂

Tudom, látom, hogy a pénzügyekkel a meglévő pénzügyi termékekkel való NEM foglalkozás minden családban több százezres hiányt eredményez.
Ön is aki épp olvassa ezeket a sorokat, Ön is minden évben veszt százezres nagyságrendben. 🙁

Minden bank, biztosító, pénztár legyen az bármilyen termék is, egy ügyfél igény hívta életre, de nem mindenki ugyanabban az élethelyzetben van, lehet aki soha nem lesz abban, hogy adott termék neki jó legyen. Nagyon fontos milyen megoldást választunk. Ami a szomszédnak jó, nem biztos, hogy nekem is. Sőt.

Az is lehet, hogy pár éve még jó volt, de most már váltani kell. Ahogy mondani szoktam, a hűséget nem egy bank vagy biztosító felé kell gyakorolni.

Sok olyan megoldást ismerek, ahol az ön pénzt tud spórolni, plusz pénzhez tud hozzájutni.

Egyet nem tudok, megkeresni ön helyett a törlesztésre valót vagy több fizetést adni, hogy ön kényelmesen félre tudjon rakni. Ez mindig nehéz és lemondásokkal fog járni. de nem mindegy hogy mekkorával.

Üljünk le, beszélgessünk, biztos tudok olyat mondani amiről még nem halott vagy nem gondolta, hogy így is fel lehet használni.

Legyen, ez a napja is szép!

06707826165